søndag 26. november 2006

Snirkler seg inn utenfor

Jeg har fundert litt på dette: Hva skal denne drittbloggen her egentlig handle om? Som Bjørn Eidsvåg kunne sagt det: Eg har stilt eit spørsmål, eg sitt bare igjen med eit nytt. Hvorfor skal bloggen handle om noe som helst? Jeg lar dette spørsmålet henge litt i lufta, som pollen. Så får dere ha meg unnskyldt hvis noen reagerer på det.

Vi lever i en spesialisert og arbeidsdelt verden. Blah. Blogger om teknologi. Kjipt. Jeg kunne jo selvsagt blogget om hva HKH gjør, menneskene han møter, matopplevelser, gleder, sorger, sexlivet hans, hans tanker som fremmedgjort vesen i en sosiomateriell fortetning. Jeg mangler alt dette. Jeg er understimulert. Og det er helt greit. Jeg skal blogge om ingenting. Det blir ingenting som sniker seg ut av hele begrepsapparatet, sniker seg rundt bakveien, og plutselig blir betydelig (i all sin ubetydelighet).

Myspace er tragisk og genialt, på samme tid. Det er som å drikke aleine. Det er egentlig jævlig behagelig. Det er klamt og ubekvemt også. Litt stusselig. Jeg skal prøve å begrense det bimediale referansematerialet mitt i denne bloggen. Jeg skal holde meg til ordets makt; den nakne sverdmannen. Men her kommer første bildet
henta fra nettet, åndsverksloven er ikke ivaretatt (selvfølgelig - beklager). Dette bildet dukker opp fordi det overgår ordet. Det sier, for å følge en klisjé, mer enn 1000 ord. Det er lett å se seg blind på klisjéer, forresten. Jeg begrenser meg til å antyde at dette bildet vil være 100 ord overlegent. Greit å ha litt slingringsmonn. Mens vi snakker om språk og bilder, kan jeg avsløre at vi senere skal se på billedlig språkbruk som et mektig sosialt powertool. En dyr investering, men er du heldig, kan du få igjen verdier i både to- og trespann.

Faen til rot!

Å skrive etter assosiasjonsmønstre er slitsomt for alle. Beklager. Her kommer bildet:

Dette ble jo helt uleselig. Dere får bruke knollen deres, og fantasere dere frem.


Bare for å få det bekrefta: Det er ingen som leser dette her, right?

5 kommentarer:

Anonym sa...

har fktisk lest begge! stå på pk

Anonym sa...

Jeg!? Jeg skal faenmeg ikke ha skylda for dette makkverket her! En faunakriminell misgjerning i bloggernes Edens have, et gigantisk hull i bloggosfæren som forpester oss under det ved å eksponerer oss for korrupt og apatisk tankegang, et kariesangrep på ytringsfrihetens hjørnetann! Nei, dette får ikke stå på min regning.

blask sa...

PK: Pass deg før jeg googler mordi

Anonym sa...

...dog, jeg kunne skrevet noe om hva HKH gjør (Sitatet er fra HKs blogg, mine anmerkninger i klammer), "...menneskene han møter [folk på skolen, men det er ikke bekrefta at noen faktisk snakker med han], matopplevelser [Grandis, noen ganger med rømme-basert guffe på] , gleder, sorger [HK er nøytral til det meste], sexlivet hans [Missing (link?)], hans tanker som fremmedgjort vesen i en sosiomateriell fortetning [Snakker jo sjeldent om sånt, så er vanskelig å si noe her]."
-pk.

Anonym sa...

Nå tester du lucken din, med tanke på at du faktisk enten matcher eller overgår alle dine egne klamme-referanser. Den ene referansen er vel spesielt klam (!) for din del: Trenger vel ikke si mer enn at du for alltid vil føle deg litt utilpass når du kjører forbi Hunderfossen, og ser at den ene dama på CVen din faktisk sitter planta med ræva midt oppi Hunder-åsen.

-miran